O Changzhou Baosheng Wood Industry e susulu ile DOMOTEX ASIA/CHINA FLOOR i Shanghai

O Changzhou Baosheng Wood Industry e susulu ile DOMOTEX ASIA/CHINA FLOOR i Shanghai

O Changzhou Baosheng Wood Industry e susulu ile DOMOTEX ASIA/CHINA FLOOR i Shanghai

Changzhou Baosheng Wood Industry talu ai nei na faaiuina ai se faaaliga sili ona manuia i DOMOTEX ASIA / CHINA FLOOR i Shanghai. O lenei mea na tupu na faʻailogaina ai se faʻailoga taua mo le kamupani, faʻaalia ana faʻafouga fou ma faʻamalosia lona tulaga o se taʻitaʻi i le fale fafie.

O Se Tu'u na Pu'eina le Fa'alogo

O le fale o le Baosheng Wood Industry, o loʻo i le 7.2D09, o se faʻaaliga iloga i le faʻaaliga. O le mamanu fa'aonapo nei, tatala na mafai ai e tagata asiasi ona su'esu'e gofie le 'ese'ese o oloa o lo'o fa'aalia. O le fa'atulagaina lelei o moli ma le fa'aaliga fa'alelei na fa'ailoa mai ai le ta'utinoga a le kamupani i le tulaga lelei ma le fa'afouga, ma fa'ailoa mai ai se tafega tumau o tagata asiasi e naunau e a'oa'o atili e uiga i taulaga a Baosheng.

Fa'aali SPC Chevron Flooring

O le mea taua o le faʻaaliga o le fola faapitoa a le SPC Chevron a Baosheng Wood Industry. E le pei o isi oloa i luga o le maketi e na'o le fa'atusaina o le Chevron mamanu ma mamanu lolomi, Baosheng's Chevron fola o lo'o gaosia mai mea moni, laiti AB, ma fa'apito moni ai. O Baosheng i le taimi nei na o le pau lea o le kamupani i le maketi e mafai ona gaosia fola Chevron ma le saʻo ma le lelei. O lenei oloa fa'apitoa e tu'ufa'atasia ai le fa'alelei fa'alelei o fa'ata'ita'iga masani a Chevron ma fa'amanuiaga alualu i luma o

SPC (Stone Plastic Composite) tekinolosi.

Baosheng's SPC Chevron fola ua mamanuina ina ia ausia tulaga maualuga o le faatinoga ma le tumau. O lo'o fa'aalia ai le tete'e fa'apitoa i vai, maosiosia, ma la'ei, ma avea ai ma filifiliga lelei mo nofoaga e nonofo ai ma pisinisi. O le tufuga ma'oti ma le gauai atu i fa'amatalaga i vaega ta'itasi o fola e fa'aalia ai le fa'amaoni o Baosheng i le gaosiga o oloa sili ona lelei.

Fetuuna'i ile Chevron Mea Fa'afale

I le faaopoopo atu i le SPC, Baosheng Floors e mafai ona gaosia Chevron fola i mea eseese, e aofia ai le LVT (Luxury Vinyl Tile), WPC (Wood Plastic Composite), ma le laminate. O lenei faʻaogaina e mafai ai e Baosheng ona faʻafeiloaʻi le tele o mea e fiafia i ai tagata faʻatau ma manaʻoga, faʻamautinoa o avanoa uma e mafai ona manuia mai le matagofie ma le tumau o le fola o Chevron.

Tomai Fa'atekinisi ma Fa'alogo i Fa'amatalaga

O le manuia o le Baosheng Wood Industry e mafai ona faʻatatau i lona tulaga-o-le-art fale gaosiga ma le 'au sili ona tomai. O le falegaosimea a le kamupani o loʻo faʻapipiʻiina i masini faʻapitoa ma tekinolosi, e mafai ai ona gaosia oloa maualuga fola. O le tautinoga a Baosheng i le tulaga lelei o loʻo faʻaalia i laasaga uma o le gaosiga o gaosiga, mai le filifilia o mea mataʻutia i le siakiina o le lelei mulimuli.

O le 'au i Baosheng e aofia ai tagata tomai faʻapolofesa o loʻo naunau e uiga ia latou faiva. O latou tomai ma le faʻaeteete i auiliiliga e faʻamautinoa ai o oloa uma e fetaui ma tulaga faʻamaonia lelei e lauiloa ai Baosheng. O lenei tuuto i le atoatoa ua faʻatulagaina Baosheng Wood Alamanuia o se igoa faʻatuatuaina i le fale gaosi fola.

Fa'atasi ma Tomai Fa'apolofesa

I le taimi atoa o le fa'aaliga, o le 'au poto a Baosheng Wood Industry o lo'o galulue fa'atasi ma se vaega 'ese'ese o tagata auai, e aofia ai tagata tomai fa'apisinisi, tagata fa'atau, ma pa'aga. Na tuʻuina atu e le 'au faʻataʻitaʻiga loloto o oloa ma tali fesili, faʻamaonia uiga tulaga ese ma aoga o fofo o fola a Baosheng. O lenei faiga fa'aoga lima na fesoasoani e fausia ni feso'ota'iga malosi ma fa'aleleia le fa'atuatuaina ma tagata asiasi.

Fa'aPa'aga Manuia ma Fa'amoemoega i le Lumana'i

Baosheng Wood Industry e le gata na faʻaalia ana oloa ae na faʻaaogaina foi le avanoa e fausia ai ni pisinisi fou. O le fa'aaliga na avea o se fa'avae mo le kamupani e feiloa'i ai ma pa'aga autu ma fa'atalanoaina le galulue fa'atasi. E tele faigapa'aga mata'utia na amatalia, saunia le ala mo le tuputupu a'e ma le fa'alauteleina i le lumana'i.

O le taliaina lelei i le DOMOTEX ASIA / CHINA FLOOR ua faʻamalosia ai le igoa o le Baosheng Wood Industry o se kamupani mafaufau i luma ma se tautinoga malosi i le lelei ma le faʻafouina. Ua sauni le kamupani e fa'aogaina nei avanoa fou e fa'alautele ai lana maketi i totonu o le atunu'u ma fa'ava-o-malo.

Va'ai i Luma

A'o atagia mai e le Baosheng Wood Industry le manuia o le fa'aaliga o lenei tausaga, o lo'o taula'i pea le kamupani i lana misiona e tu'uina atu fofo maualuga. Faʻatasi ai ma le faʻamaoni i le faʻaleleia atili ma le faamalieina o tagata faʻatau, o loʻo fiafia le Baosheng Wood Industry i le lumanaʻi ma tulimatai atu i le auai i mea tau pisinisi i le lumanaʻi.

I le faaiuga, o le DOMOTEX ASIA / CHINA FLOOR faʻaaliga o se manuia manuia mo Changzhou Baosheng Wood Industry. O le fale mataʻina a le kamupani, oloa fou, ma le 'au faʻapolofesa na tuʻu ai se lagona tumau i tagata uma na auai. Baosheng Wood Industry ua tuuto atu i le faatumauina o ona tulaga maualuga ma faʻaauau pea ona taʻitaʻia le ala i le fafie fafie.

6a189ff0-df2a-44e4-8cfc-e940e753018c
d5b9212c-ed19-4962-9b91-6728a502ac39

Taimi meli: Iuni-19-2024